"Gezonde voeding is het halve werk"

Voed-Gezond 

Review

Renate (46) september 2017

Een klein jaar geleden kwam ik bij Hanneke terecht voor hulp bij het maken van gezonde keuzes op voedingsgebied. Op dat moment in mijn leven speelde het verwisselen van baan, wat stress opleverde. Het eerste dat dan in het gedrang komt is gezond eten; het grijpen naar zoete, makkelijke en slechte voedingsmiddelen lag bij mij op de loer. Door de prettige en heldere coaching van Hanneke ben ik me bewust geworden van de keuzes die er zijn, versus de keuzes die ik wil maken en welke het beste zijn voor mij op gebied van lekker en gezond eten. Inmiddels heb ik meer grip op de zaken en zit daardoor nu weer lekker in mijn vel!

Cecile, (zoon 18 jaar) september 2017

Hanneke weet je op de juiste manier bewust te maken en op weg te helpen, omdat ze heel goed weet wat bij jou past, wat je aan kan, wat je wil en wat er mogelijk is. Knap hoor!

Reactie's naar aanleiding van het geven van een workshop

WEET WAT JE EET( 28/09/2017)

Een hele leuke en gezellige en vooral leerzame workshop.

Is echt de moeite waard!

Ja, Super interessant!

Je kijkt daarna toch anders naar wat je koopt!

Esther, collega,

Hanneke leert je om de juiste keuzes te maken in je eet- en beweegpatroon. Zij doet dit met veel enthousiasme en deskundigheid.

Ze is een fijne en betrokken coach. 

Middelbare scholiere, 17 jaar

Hanneke heeft me geholpen om gezonde keuzes te maken. Vooral in extreem moeilijk situaties waarin ik voorheen dacht dat er geen keuze was. Aan haar tips over gezonde snacks en maaltijden hou ik me vast om niet van het gezonde pad af te wijken waar ik nu steeds verder op loop. Dat ik nu me nu zelfverzekerder in mijn lichaam voel heb ik mede te danken aan haar begeleiding. Mijn favoriete deel van elke afspraak was het moment dat ik van de weegschaal af stapte en we samen de resultaten bekeken. Het voelde enorm goed om te zien hoe hard werk loont. 

december, 2018

Mireille (49)

Gezonder eten zit soms in kleine dingen.

Tijdens een intensieve periode waarin ik gezin, werk en studie combineerde, waren er langzaam gemakkelijke (maar minder gezonde) gewoontes in mijn leven geslopen. Na het afronden van mijn studie wilde ik weer gaan voor gezond! Nu, ander halfjaar later en bijna 15 kilo lichter ben ik weer op de rit. Hanneke heeft me geleerd dat veranderingen in kleine veranderingen zit!

Door deze veranderingen niet alleen tijdelijk maar vooral op de lange termijn door te voeren, krijg en hou ik een gezond gewicht!

maart 2019

Chris (64)

Ik kan Voed-Gezond zeer warm aanbevelen. Ik kamp al jaren met overgewicht en had reeds verschillende diƫten geprobeerd, telkens met een tijdelijke verbetering.

Het verschil met de begeleiding van Hanneke is vooral de persoonlijke aanpak. Je bent geen "lichaam" dat binnen de aanvaardbare norm gebracht moet worden maar een persoon met gewoonten, gedachten die een beetje begeleiding en sturing nodig heeft.

Eten was voor mij troosteten, beloningseten, enz. In de gesprekken, waar ze ruim de tijd voor neemt, kwam dit uitgebreid aan bod en Hanneke liet mij andere mogelijkheden zien om mezelf te troosten of te belonen.

Bij Voed-Gezond ben je niet op dieet, maar leer je om gezonde keuzes te maken en toch te genieten van gezelligheid en het leven. Door steeds meer voor de gezonde voeding te kiezen voel je je fitter en gezonder en als bonus verlies je nog gewicht ook.  

maart 2019

Marianne (36)

Ik ben eind augustus 2018 bij Hanneke gekomen. Omdat ik even helemaal de weg kwijt was, vwb gezond eten, sporten, maar ook tijd voor me zelf nemen. De drukte slokte me op en ik was helemaal niet happy met de situatie toen. Hanneke heeft me niet alleen veel geleerd over voeding maar ook mijn ogen geopend. Nu sport ik 2 a 3 x in de week, ik eet gezond en met als resultaat, ik zit veel beter in mijn vel. Altijd fijn om een half uurtje met je te kletsen! Daarna voel je je weer een ander mens en kan je er weer tegen aan.

Bedankt Hanneke

Gr Mariannne

Ik sta in het gezondheidsmagazine FORYOU met mijn praktijk!

Trots! 

Submit a Testimonial

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible